Digitale contract-module voor overviewz.

Oxygen Software heeft een innovatieve contract-module ontwikkeld waardoor de workflow is geoptimaliseerd. Contracten worden automatisch aangemaakt en kunnen digitaal worden geaccepteerd en (aan-)betaald.

Bedrijf

Vierkeer
Fokkerstraat 39
3772 MP Barneveld

Contactpersoon

Ad Kwakkenbos
info@vierkeer.nl

Projectnaam

Contract module overviewz

Digitale contract-module voor overviewz

Vanuit de achterkant van de website een contract opstellen, bewerken en versturen. Met de nieuwe contract-module van overviewz is dat zo geregeld. Oxygen Software heeft met deze innovatieve contract-module de workflow grotendeels weten te automatiseren.

Na een aanvraag via de website wordt er automatisch een contract gegenereerd. De klant ontvangt vervolgens een email met de melding dat zijn (nieuwe) contract klaar staat voor akkoord.

In een overzicht kan overviewz zien welke contracten er zijn verstuurd en welke contracten nog niet zijn geaccordeerd door de klant. Contracten kunnen in dit overzicht opnieuw worden verstuurd of eenvoudig worden aangepast wanneer dat nodig is.

De contract-module is gekoppeld aan een betaalsysteem zodat eenmalige kosten direct met IDEAL kunnen worden betaald door de klant. Na de betaling ontvangt de klant direct een factuur op naam. Door deze snelle, geautomatiseerde werkwijze is overviewz de klant beter van dienst.

Werkproces versneld dankzij nieuwe digitale contract-module.

Ad Kwakkenbos - overviewz

overviewz ondersteunt ondernemers bij het beoordelen van hun zakelijke cijfers. Specifieke financiële vraagstukken worden, na zorgvuldige analyse, onderbouwd beantwoord en vertaald in overzichtelijke rapporten.

Efficiënt werken staat bij overviewz hoog in het vaandel. Vandaar dat wij Oxygen Software hebben gevraagd een geautomatiseerd proces te bedenken voor het online aanvragen en betalen van analyseopdrachten.

Deze vraag heeft Oxygen Software beantwoord in de vorm van een zogenaamde ‘contractmodule’, gekoppeld aan onze eigen website. Hiermee wordt op eenvoudige wijze een online opdrachtbevestiging opgesteld en ondertekend en kan de betaling direct via iDeal worden afgehandeld.

Dit aanvraag- en betaalproces zorgt voor een eenvoudige, snelle en foutloze afhandeling van dit administratieve traject, zodat wij ons kunnen blijven concentreren op waar wij goed in zijn; het analyseren van zakelijke cijfers.