Sneller webpagina’s aanpassen door smart CMS.

Het creëren van content is belangrijk voor de online vindbaarheid van een bedrijf. Oxygen Software heeft een innovatief smart CMS ontwikkeld waarbij nieuwe content real-time geplaatst en aangepast kan worden via de voorkant van een website.

Bedrijf

Finex Accountants & Adviseurs
Wiekenweg 53a
3815 KL Amersfoort

Contactpersoon

Xander Coemans
xander@finexaccountants.nl

Projectnaam

Nieuwe website met smart CMS

Beter vindbaar en sneller aan het werk

Door het in gebruik nemen van het smart CMS kunnen bedrijven sneller en gemakkelijker nieuwe content plaatsen of huidige content aanpassen op hun website. Na het inloggen krijgt de gebruiker namelijk gewoon de website te zien, maar kunnen de teksten aangepast worden door er simpelweg op te klikken.

In tegenstelling tot systemen zoals WordPress is het hierdoor ook voor werknemers met weinig tot geen technische kennis zeer gemakkelijk om de website aan te passen. Ook optimaliseert het CMS de website automatisch voor zoekmachines zoals Google, door onder andere slimme suggesties voor de metagegevens te geven, automatisch 301-redirects te maken bij het wijzigen van de locatie van een pagina en altijd de juiste markup te gebruiken.

Smart CMS helpt ons met het plaatsen van nieuwe content.

Xander Coemans - Finex Accountants & Adviseurs

Als ondernemer begrijp ik als geen ander het belang van een goed ingerichte website. Ondanks de diverse mogelijkheden om klanten te binden is een website een uitstekend medium voor ons om het bedrijf op de juiste manier te profileren. Om onze website relevant te houden plaatsen wij met regelmaat nieuwe content.

We maken gebruik van het smart CMS van Oxygen Software omdat wij zonder technische website-kennis de gehele website kunnen beheren zoals wij dat willen. Tijdens het implementeren van het CMS hebben we inspraak gehad in de ideale inrichting van het systeem.

Dankzij het gemakkelijke CMS kunnen wij onze website eenvoudig zelf beheren en relevant blijven voor onze bezoekers.