Correct afhandelen van aanvragen

Als er dagelijks meerdere aanvragen via de website binnenkomen wordt het afhandelen hiervan een tijdrovende taak. Dit was ook het geval bij CRDLT, het bedrijf achter de CRDL. CRDLT heeft daarom Oxygen Software gevraagd een webapplicatie te ontwikkelen die deze workflow kan automatiseren.

Bedrijf

CRDLT B.V.
Van Akenweg 2
6218HN Maastricht

Contactpersoon

Dennis Schuivens
dennis@crdlt.com

Projectnaam

Nieuwe website en afhandeling aanvragen

Snelle responstijden en een slimme, overzichtelijke weergave.

Het nadeel van een succesvolle website is dat het veel tijd kost om te reageren op alle offerte-aanvragen. Oxygen Software heeft dit echter weten te automatiseren: de bezoeker van de site doet een aanvraag en krijgt direct een offerte (PDF-bestand) toegestuurd. De gegevens van deze potentiƫle klant worden automatisch in een beveiligde digitale omgeving opgeslagen en de aanbieder, in dit geval CRDLT, krijgt een melding.

CRDLT kan vervolgens inloggen op de website en een overzichtelijke weergave van alle aanvragen bekijken. Aanvragen van interessante prospects kunnen direct worden opgepakt en automatisch worden doorgezet naar het CRM-systeem.

Wanneer de overeenkomst rond is kan alle data automatisch worden doorgezet naar het boekhoudprogramma. Op deze wijze heeft Oxygen Software het grootste deel van de workflow van nieuwe aanvragen weten te automatiseren.

Direct overzicht van prospects door innovatieve back-end module.

Dennis Schuivens - CRDLT

De CRDL is een product dat aanraking in geluid vertaalt. Door deze combinatie is het mogelijk om opnieuw contact te maken met mensen die lijden aan dementie, autisme of een verstandelijke beperking.

Oxygen Software heeft onze nieuwe website ontwikkeld en daarbij meegedacht over de afhandeling van demonstratie aanvragen.

Aanvragen komen bij ons binnen via de achterkant van de website en worden in een gemakkelijk overzicht weergegeven. Het systeem zorgt ervoor dat de aanvragen automatisch bij de juiste personen terechtkomen. Hierdoor heeft Oxygen Software de workflow van CRDLT eenvoudiger en efficiƫnter gemaakt.